26 Nisan 2018 Perşembe

Aşçılık Öğrencileri Ekmek Üretim Tesislerinde

05 Mart 2018 Pazartesi 08:51 tarihinde eklendi | 568 defa okundu
Okulumuz Aşçılık Bölümü öğrencileri "Ekmek Üretimi ve Modern Ekmek Üretim Teknikleri" uygulamalı eğitimi için ilgili dersin öğretim elemanı Dr. Gürkan KALKAN ile birlikte Antalya'daydılar.

İreks unlu mamülleri ve Kristal Endüstriyel Mutfak ekipmanlarının düzenlemiş olduğu “Ekmek üretimi ve modern ekmek üretim teknikleri “ seminerine SDÜ IMYO Aşçılık Programı olarak katılım sağlandı.  Dr. Gürkan KALKAN'ın sorumlu olduğu dersle ilgili olarak uygulamalı eğitim kapsamında modern mayalanma teknikleri ile ekmek çeşitlerinin üretimi gerçekleştirildi. Eğitimin ikinci kısmında mutfak ekipmanlarının nasıl üretildiği ve ekipman sağlıklı üretim tekniklerini öğretme amacıyla fabrika eğitimi yapıldı. Ekmek eğitimi İreks ve Kristal Endüstriyel sponsorluğunda gerçekleştirildi.

IMYO SOSYAL TESİSLER

 

ÜNİVERSİTE FM

ÜNİVERSİTE TV