23 Haziran 2018 Cumartesi

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz SDÜ Merkez Mutfağında..

14 Mayıs 2018 Pazartesi 16:35 tarihinde eklendi | 166 defa okundu
Okulumuzda öğrenim gören Aşçılık programı öğrencileri, Üniversitemizin yemekhanesini inceleme fırsatı buldu.

Isparta Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü 1.sınıf Aşçılık Programı öğrencileri ile Süleyman Demirel Üniversitesi Merkez Mutfağına teknik gezi düzenlenmiştir. Süleyman Demirel Üniversitesi Merkez Mutfağı Aşçıbaşısı Alim Çimenkaya’nın eşliğinde endüstriyel mutfak bölümleri ve kullanılan ekipmanlarla ilgili detaylı bilgi alan öğrenciler, mutfak bölümlerini gezme imkanı bulmuşlardır.

Günde 16. 500 kişilik yemek çıkaran mutfak, öğrenci, idari ve akademik personel olmak üzere 31 salon da hizmet vermektedir. Öğrenciler bu büyük mutfağı gezerek, iş akışı ve düzenlemelerle ilgili tecrübelerden yararlanmışlardır. 

IMYO SOSYAL TESİSLER

 

ÜNİVERSİTE FM

ÜNİVERSİTE TV