22 Kasım 2017 Çarşamba

Halkla İlişkiler Bölümü’nün Sosyal Medya Dersi Online Gerçekleştirildi

09 Mayıs 2016 Pazartesi 12:41 tarihinde eklendi | 992 defa okundu

Isparta Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerine Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Haldun Normanlıoğlu online ders verdi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencileri Sosyal Medya dersi kapsamında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Yardımcı Doç. Dr. Haldun “Normanlıoğlu’ndan “Sosyal Medya ve Kimlik” konusunu dinlediler.

Uzaktan Eğitim Meslek Yüksek Okulu’nun akıllı sınıfında gerçekleşen online derste İstanbul’dan katılan konuşmacı Yar. Doç. Dr. Normanlıoğlu çeşitli kimlik türlerinden söz ederek dijital kimliğin günümüzde büyük önem  taşıdığını vurguladı.

Isparta Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri online ders etkinliği ile farklı bir deneyim yaşadılar.

IMYO Tanıtım 2017-2018