22 Ocak 2018 Pazartesi

IMYO 2017-2018 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

04 Kasım 2017 Cumartesi 14:26 tarihinde eklendi | 279 defa okundu
02.11.2017 tarihinde Okulumuzda kadrolu ve görevli tüm akademik personelin katılımıyla Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Daha önce duyurulan fakat YÖK Kalite Kurulu'nun kalite değerlendirmesine Okulumuzun da girmesiyle beraber ertelenmiş olan Akademik Kurul Toplantısı 02.11.2017 tarihinde yapıldı.

Aziz şehitlerimiz hatırasına saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Perihan TÜZÜN'ün açılış konuşmasıyla başlandı. Daha sonra Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet AKTEL'in sunumuyla programa devam edildi.

40. Yıl Belgeseli ile akademik personele sürpriz yapıp duygusal ve nostaljik anılar yaşatan Prof. Dr. AKTEL, daha sonra tüm bölümlerden Okulumuzun durumları ile ilgili bilgiler aldı.

Oldukça verimli geçen toplantıda karşılıklı görüş alışverişi sonucunda Okulumuzun geleceğinin ve daha kaliteli bir eğitim öğretim hizmetinin nasıl verileceği değerlendirilerek başka Okullardan olup IMYO'da derse giren öğretim elemanlarının görüşleri de soruldu.

Son olarak dilek ve temenniler ile Akademik Kurul toplantısı sona erdi.