22 Ocak 2018 Pazartesi

IMYO Öğrencileri Eskişehir SARAR Fabrikasında

18 Ekim 2017 Çarşamba 21:15 tarihinde eklendi | 271 defa okundu
IMYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümünün 18.10.2017 tarihinde gerçekleştirdiği teknik gezi etkinliği ile öğrenciler, hazır giyim sektörünün Türkiye'deki devlerinden SARAR giyim markasını gezme fırsatı buldu ve SARAR Yönetim Kurulu Başkanı ile bizzat

Türkiye'nin en büyük hazır giyim markalarından SARAR'ın Eskişehir fabrikasına, SDÜ IMYO öğrencileri, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünün düzenlemiş olduğu teknik gezi etkinliği ile adeta bir çıkarma yaptı.

Birçok öğrencinin ücretsiz olarak yer aldığı bu etkinlikte öğrenciler, üretim işletmelerinin bu aşamadaki süreçlerini yakından inceleme fırsatını yakaladı. Gün boyunca fabrikada çeşitli aktiviteler gerçekleştiren öğrenciler, aynı zamanda iş dünyasını da yakından tanıma fırsatını da bulmuş oldu.

Ayrıca öğrenciler, SARAR Yönetim Kurulu Başkanı ile bizzat tanışıp sohbet etme fırsatı buldular.