26 Nisan 2018 Perşembe

IMYO Öğrencileri ile Defterdarlık Buluşması

18 Ekim 2017 Çarşamba 21:04 tarihinde eklendi | 373 defa okundu
IMYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümünün düzenlemiş olduğu etkinliğe Defterdar Nazım KAYA ile Davraz Vergi Dairesi Müdüresi Laika ALTUN katıldı.

13.10.2017 tarihinde IMYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümündeki öğrencilerin almış olduğu "Vergi Hukuku" dersi için öğrencilere vergi bilinci ve ahlâkı konularında yol göstermek üzere bu dersin öğretim elemanı Öğr. Gör. Ersan ALTUN'un daveti üzerine Isparta Defterdarı Sn. Nazım KAYA ile Davraz Vergi Dairesi Müdüresi Laika ALTUN, öğrencilere konuyla ilgili sunumlar yaparak daha sonra konferans gerçekleştirip IMYO  öğrencilerinin sorularını yanıtlamışlardır.

Bunun yanında Maliye Bakanlığının personel alımlarıyla ilgili de öğrencilere bilgi veren Kaya “Maliye Bakanlığında çalışmak zorlu bir süreç. Bu süreci çok çalışarak, kendinizi geliştirerek aşabilirsiniz. Çalışmadan başaramazsınız. Bu yüzden Maliye Bakanlığında ya da diğer üst düzey kurumlarda çalışmak istiyorsanız kendinize bir hedef belirleyin ve yılmadan pes etmeden çalışın. Dürüstlük hayatınızdaki en önemli değer olsun ve daima dürüstlük ilkesinde yolunuza devam edin.” diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.