22 Ocak 2018 Pazartesi

IMYO Yönetim Ekibinden Eğirdir'e Anlamlı Ziyaret

04 Kasım 2017 Cumartesi 16:12 tarihinde eklendi | 243 defa okundu
Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet AKTEL önderliğinde Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu ziyaret edildi.

Uzun yıllar Okulumuzda önemli hizmetlerde bulunan, bir süre Okulumuzda Müdür Yardımcılığı da yapıp İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümüne aranan Yrd. Doç. Dr. Özgür DAVRAS'ın Eğiridir Turizm Otelcilik ve Yüksekokulu Müdürlüğüne görevlendirilmesiyle birlikte IMYO ekibi olarak Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet AKTEL önderliğinde Eğirdir ziyaret edildi.

Yrd. Doç. Dr. Özgür DAVRAS'a IMYO'ya verdiği hizmetler için teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunulurken; iki Okul için görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının ilerleyen saatlerinde Eğirdir'de bulunan Sacit ADALI Yerleşkesi içindeki bulunan Yüksekokullara da teknik konularda bilgi ve görüş alışverişinde bulunulmak üzere kısa bir gezinti de düzenlendi.

Toplantıda konuşulan önemli bir konu da IMYO bünyesinde faaliyet gösteren Otel, Lokanta ve İkram Himzetleri ile Aşçılık programlarındaki öğrenciler ile Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulundaki öğrencilerle ilgili ortak projeler hakkında görüş önerileri ortaya atıldı. İki Okulun birbirlerine iyi dilekleri ile ziyaret programı sona erdi.