23 Haziran 2018 Cumartesi

Isparta MYO'da Usta-Çırak Buluşması

22 Mayıs 2018 Salı 15:19 tarihinde eklendi | 116 defa okundu
Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümünün Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ile Pazarlama Programının birlikte yürüttüğü Usta-çırak buluşmalarının bu sene 5.cisi gerçekleşti.

Isparta Meslek Yüksekokulu’nun Halkla İlişkiler ve Pazarlama programlarının ortaklaşa düzenlediği Usta Çırak Buluşması konferans etkinliğinin 5.si yapıldı. 18 Mayıs Cuma günü saat 10.00 da Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Coca Cola’nın Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Müdürü Tülin Kara Özger  ile MND Gıda’nın Türkiye Satış Müdürü Burhan Vona öğrencilere pazarlama ve halkla ilişkiler meslekleriyle ilgili deneyimlerini anlattılar.

Konuşmacılardan Tülin Kara Özger, kendisinin de proje yürütücülerinden biri olduğu “Kız kardeşim”  adıyla lanse elden sosyal sorumluluk projesini ve böyle projelerin kurumların itibarına nasıl katkı sağladığını anlattı.

Etkinliğin diğer konuğu Burhan Vona ise pazarlama ve satış sektöründe çalışmanın gerektirdiği bilgi ve becerilerden söz ederek başarılı olmanın formülünü “Çalışmak, çok çalışmak ve daha çok çalışmak” şeklinde özetleyebileceğini söyledi.

Öğrencilerin çeşitli sorularının da cevaplandığı etkinlik sonunda konuklara günün anısına hazırlanan hediyeler takdim edildi. Usta sıfatıyla davet edilen konuşmacıların hediyeleri gelecekte onlar gibi birer usta olacak olan Halkla İlişkiler ve Pazarlama Programı öğrencileri tarafından verildi.

Etkinlikle ilgili ulusal medyada yer alan haberlere için ilgili link aşağıdadır: