18 Ekim 2017 Çarşamba

Okulumuz 14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamındaki yemek yarışmasında “Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması” kategorisinde  Gümüş Madalya ödülünü kazandı

31 Mayıs 2016 Salı 15:07 tarihinde eklendi | 1394 defa okundu

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında  düzenlenen 14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamındaki yemek yarışmasında 2 ay süren yoğun çalışmaların ardından “Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması” kategorisinde  Gümüş Madalya ödülünü kazanan Aşçılık programı öğrencileri Gülçin ÖZER, Mesut SEVİNÇ, Sezgin SERTOĞLU ve  Süleyman KUTLU ile program hocaları Öğr.Gör. Gürkan KALKAN ve Öğr.Gör.Mustafa KAVUT’u Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr.Mehmet AKTEL makamında kabul etti. Yüksekokul müdürü, Müdür Yardımcıları ve Bölüm Başkanlarının katıldığı kabul töreninde Yüksekokul müdürümüz Doç.Dr.Mehmet AKTEL yarışmada dereceye giren öğrencilere teşekkür belgelerini takdim ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.