22 Kasım 2017 Çarşamba

Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı Öğrencilerinden Teknik Gezi

02 Mayıs 2017 Salı 17:38 tarihinde eklendi | 571 defa okundu

Isparta Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Grafik Bölümü öğrencileri Grafik Üretim Teknikleri dersi kapsamında Isparta Tola Matbaasına teknik gezi düzenledi. Öğrenciler grafik tasarım uygularının birçoğunun yer aldığı matbaada basım aşamalarını yerinde inceleme fırsatı yakaladı.

Tasarlanan işlerin aşamaları hakkında bilgilerin yer aldığı gezide, basım aşamalarının yanı sıra baskı makinaları da yerinde incelendi. Böylece düzenlenen teknik gezide öğrencilerin yaptıkları işleri uygulamalı olarak gözlemlenmesi sağlandı.

Grafik üretim teknikleri kapsamında öğrencilerin yapmış oldukları tasarımların iş hayatında nerelerde kullandıklarına örneklerle değinilen matbaada öğrencilerin yapmış oldukları işin önemine bir kez daha vurgulanarak teknik gezi tamamlanmıştır.

IMYO Tanıtım 2017-2018