26 Eylül 2017 Salı

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ TEKNİK GEZİ YAPTI

11 Mayıs 2017 Perşembe 10:34 tarihinde eklendi | 474 defa okundu

Isparta Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri “Turizm Tesislerinde Uygulamalar” dersi kapsamında 04.05.2017 tarihinde Antalya’ya teknik gezi düzenledi. Otel ve otelcilikle ilgili bilgi ve görgüyü arttırmaya yönelik yapılan gezi kapsamında Antalya merkezde yer alan “The Marmara” Oteli ve Kundu Bölgesinde yer alan Akdeniz bölgesinin en lüks oteli olan “Mardan Palace” Oteli ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde yetkili müdürler tarafından otellerle ilgili geniş bilgiler verildi ve otellerin hizmet alanları incelendi.

Teknik gezi kapsamında “Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya” yaratmak amacıyla “Çiçek ve Çocuk“ temasıyla oluşturulan EXPO 2016 Antalya Fuar alanı gezildi, fuar ve fuarcılıkla ilgili bilgiler alındı. Çeşitli ülkelere ait tema bahçelerinin bulunduğu alanda ülke kültürleri ile ilgili öğrencilere EXPO çalışanları tarafından bilgiler aktarıldı.