23 Haziran 2018 Cumartesi

Yüksekokulumuzda TURİZM HAFTASI Kutlandı.

04 Mayıs 2018 Cuma 13:07 tarihinde eklendi | 98 defa okundu
Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işbirliği ile Turizm Haftası etkinliği düzenlendi.

5-12 Nisan tarihleri arasında kutlanan turizm haftası kapsamında üniversite- sektör buluşması gerçekleştirildi. Isparta Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümünün işbirliğiyle düzenlenen konferansta öğrenciler Hilton Garden Inn Isparta oteli yöneticileri ile bir araya geldi.

Hilton Garden Inn Isparta otelinin Genel Müdürü Murat PEKSOMLU, Önbüro Müdürü Mustafa AKSU, İnsan Kaynakları Sorumlusu Feyza BAKIR, Kat Hizmetleri Müdürü Yakup BİZ’in katıldığı konferansta sektörün içinde bulunduğu durumu, sorunları paylaşılırken aynı zamanda öğrencilerin ve otel yöneticilerinin beklentileri de değerlendirilmiştir.

Eğitimli Turizm çalışanlarına her zaman ihtiyaç duyduklarını belirten Genel Müdürü Murat PEKSOMLU, üniversite eğitimin sektördeki uygulamalarla birleştirilmesi gerektiğini ifade etti.